Rada Cirkvi Bratskej a Porta Libri spolupracujú na vydaní knihy Dig Deeper

06.03.2012 10:47

Rada Cirkvi Bratskej v spolupráci s vydavateľstvom Porta Libri spolupracujú na preklade a vydaní knihy Dig Deeper (Nigel Beynon, Andrew Sach). Kniha bude ďalším dobrým príkladom vydavateľského projektu, ktorý portál myScrolls.eu zabezpečuje pre inú (v tomto prípade cirkevnú) organizáciu.

Kniha bude určená všetkým ľuďom, ktorí chcú lepšie porozumieť Biblii. Iniciátor projektu, Dr.Ján Henžel o knihe povedal: "Nigel Beynon a Andrew Sach nás učia narábať s nástrojmi, ktorými môže každý z nás objavovať životodarné poklady Biblie. Dolovanie si obyčajne nevyžaduje veľa akademických titulov, ale námahu, vytrvalosť a trpezlivosť. Potrebujeme čakan, rýľ, motyku, lopatu, špachtľu aj metlu a nie je jedno, v ktorom štádiu vykopávok ktoré nástroje použijeme. Použitím nevhodného nástroja hľadané poklady možno vôbec nenájdeme, alebo ich poškodíme, či zničíme. Podobne je to aj pri vykopávaní pokladov Biblie, a preto zámerom autorov predkladanej knihy je vysvetliť a prakticky ukázať, ako sa ktorý nástroj správne používa." 

Knihu Dig Deeper predstaví Dr.Henžel na konferencii Máme čo zvestovať, ktorá sa uskutoční 22-24.marca 2012 v Liptovskom Mikuláši. Viac informácií o konferencii...